Corona secuiesc si alte conspiratii mondiale

Fratilor, am invins! In sfarsit, dupa o lunga si grea stramutare, am revenit la Clinceni. Bestiile cu pretentii de fiinte ganditoare de care am eu grija s-au mutat in Cotroceni prin toamna. Primul meu impuls a fost: Gata, m-au pus Presedinte si ma mut la Palat, cu garda de onoare si mancare Sheeba! N-a fost sa fie, m-am chinuit ca un caine (animal inferior) pana m-am intors in satul legendar Clinceni-Macondo.

Trec repede prin COVID, totul e clar ca detergentuld e vase Klar, e mana organizatiilor secrete in frunte cu Bill Gates care vor sa extermine oamenii buni cu vaccinul nano-tehnologic si in timp ce mor sa le vanda telefoane cu 5G!

Mai grav e ca secuii vor sa profite de neatentia lui Iohannis si sa fuga cu 3 judete in Imperiul Austro-Ungar (unii ii zic Shengen) profitand ca au masca pe fata si nu-i recunoastem pe camerele din benzinarie!

Trec peste ce vor secuii, e normal, si poate ca si merita, nu dezbat aici ca intram in vorbe despre Catalunia, Tara Bastilor, Scotia, Belgia sau cele 5 regiuni autonome ale Italiei, care au limba si bugete proprii. Faza misto e cum s-a transformat brusc Neamtu’ serios si imbibat de corectitudine UE in Basescu, golanas dintre blocuri, care dupa spritturi iese si arde turistii japoneji la alba-neagra.

Sa explic: e clar ca PSDul au dormit pe ei (Ciolacu’ e prostu’ satului, nici macar rasul nu-l starneste precum Veorica) si UDMR le-au trecut proiectul pe sub nas; daca e sa mergem pe conspiratie, parca UDMR a facut blatul cu PNL ca sa-i lase pe prostii din PSD in fundul gol la geam!

Cand buba s-a copt, au facut o campanie scurta pe retele si  apoi Neamtu’ a iesit si le-a dat perversa cu spume la televizor.

Golania e clara, dar asumata si iaca cum se aduna steagurile:

-se supara putin ungurii – ii aduna UDMR-ul dupa ce vin cu reparatiile (eu zic, deja negociate in spate) – le trece pana la alegeri ca sunt disciplinati

-se supara ‘telectualii fini ai dreptei – le trece ca n-au optiuni – Barna e un prost, veleitar si isteric

-se burica Ungaria –  e PERFECT, ca romanasii verzi vad ca le-a aparat Neamtu’ virginitatea istorica (vine ditamai minoritaru’ si iti apara tzarishoara!)

-alegatorii PSD se sparg ca gastele cand vine vulpea- moderatii trec spre Dreapta (nu la USR, ca deja Barna a vorbit cand trebuia sa taca pe chestiune!), aripa dura cauta optiuni de tip PRM si se disipa sub pragul electoral, iar pe alegatorii de baza ii reduce COVID-ul!

-alegatorul indiferent, corporatul rece, melteanul de gratar si manele, pitzipoancele de club – adica tot boborul – sta acasa cu ochii in COVIDEO si soarbe vorbele Neamtului, ca poate ne da voie la mici/mall/club/terasa. Astora le-a vorbit pe limba lor – revoltat, golaneste, tare si cu scuipat in gura dujmanului (Base batea probabil si un ungur in direct, da’ nu putem sa fim toti ZEUS, deh).

Daca n-am dreptate sa mi se faca coada verde!

La mici, popor!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s