Vine, vine primavara!

‘S-a spart gheata domnilor jurati!’ cum a zis foarte bine un amic de-al meu de peripetii literare, domnu’ Ostap Bender, un Liviutz la fel de hot, dar mult mai plin de spirit si sentimente! Facem cum facem si tot la domnu’ cu hamsteru’ pe buza ajungem ! Oarecum normal prin natura mea felina sa fiu atras catre chesii paroase!

Asadar, socialistii europeni i-au cam dat-o direct lui Daddy, in frunte cu Mesterul Timmermans -la Congresul Socialistilor de la Madrid. E chestie mare, care arata ca nu poti merge cu ciorapii murdari in UE :in conditiile in care urmeaza alegeri pentru Parlamentul European si toata lumea face compromisuri pentru voturi, PSD si-a luat-o rau peste imagine, adica exista limite pe care nu le poti negocia pentru voturi.

Ce e mai grav, in afara de intentia evidenta de a scapa de puscarie (naturala in lumea noastra a banditilor) este lipsa crasa de inteligenta si carisma politica. Discursul lui Daddy a fost lamentabil, cretinoid-comunist si a fost singurul dintre vorbitori care a grait in limba natala (‘pentru ca oamenii din tara mea sa inteleaga!’ pffff) ; mai nimeni nu s-a chinuit sa-si puna castile de traducere! Mai mult, l-au huiduit la final si l-au tratat cu mare sictir.

Geniala imaginea cu Veorica, coafata ca aprozaristele, care dadea din coada in fata lui Timmermans si asta (mare caracter, ce sa zic, ai evitat sa calci in cacat, boierule!) s-a facut ca nu o vede…

Cred ca marea greseala pe care o face alegatorul roman este ca intra inversunat in analize partizane de ideologie si de tehnicalitate cand de fapt problema este ca ni se propun in functii de reprezentare niste creaturi iesite din noaptea mintii:

Veorica – analfabeta functional, Teodorovici – fante de club fara CV sau competente academice, Valcov – un hot de provincie cu studii furate, Iordache, Nicolae si Nicolicea – soferi si inginerasi cu studii la FF care freaca legile ca pe zaruri, Ministrul muncii, fost sofer cu studii la FF la 40 de ani, Ministrul sportului, profesor de sport care a picat la titularizare, sefa ANAF –  nonim care picat de 6 ori examenul de intrare in ANAF etc , etc.

Intr-o lume din ce in ce mai agitata (Trump, China, Putin, Brexit) UE a pus un capac frumos PSD-ului cu Kovesi aproape aleasa in functia de procuror-sef european! Un gest de mare unitate (Nemtii si Frantujii au lasat orgoliile deoparte!) care arata ca nu suntem chiar singuri acasa cu Daddy.

Momentul e magic pentru ca si Tariceanu se va face de rahat si va risca excluderea din grupul ALDE. Nemtii l-au lasat din brate pe Orban si se pare ca se formeaza un front puternic impotriva i-liberalilor (PSD sunt doar o ceata de golani, care s-au agatat din mers pe curentul anti-UE ca sa scape de puscarie…)

Inchei cu fapt divers:

1.Laserul de la Magurele (nu e o coincidenta ca e langa Clinceni-Cimitir) este cel mai mare din lume – a atins 10 PetaWatts – adica cam cat puterea lui Taticu’-Ala-Negru cand sughite! Cica Dragnea ar fi zis ‘I am your Daddy!’ si a alocat bani pentru Tel Drum ca sa construiasca Steaua Mortii-Masii in Teleorman.

2.Idiotul de Teodorovici a fost singurul care a cerut amanarea deciziei privind lista neagra a paradisurilor fiscale la intalnirea Ministrilor de Finante din UE! Pe lista au fost adaugate si EAU si Oman , unde tocmai a fost in vizita Veorica (‘de ce e mirate arabele?’).

Alegeti una dintre variante:

-arabii le-au dat un ciubucel sa le faca lobby, da’ au uitat sa le zic ca nimeni altcineva in UE nu a mai pus boticu’. Gen ‘La pasha vine un pletos/ Cu botu mic si unsuros/E primu-n coada la Kebab/ L-ar vinde si pe El Zorab’

-Americanii au intrat tare peste conturile la baetzi (Brazilia, Bermude, Oman?!) – mai greu de crezut pentru ca astia nu cer voie de la UE cand vor sa le dea block la portofele, intra tare direct peste banci

-i-au pus rusii (credibil, Dragnea se simte un pic Stalin, de la mustata cred) ca sa puna putin magiun pe clantele cancelariilor UE – adica nu e disciplina si uite cum aia mari si rai ii incaleca pe aia mici si delicati!)

Oricum a iesti rau Pletosu’, trebuie ca-l are cu ceva la mana Daddy de sta asa frumos capra, vai de viitoru’ lui politic (daca nu si de libertatea lui, ca deja se cam uita toti la nivelu’ lui de trai de bugetar).

Hai, va pup pe mustacioare! Miorlau!

PS In poza de titlu e un bandit care vine sa fure de la poporul muncitor (io si gasca mea). La munca , parazitule!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s