Ordine pe viata si chiar si dupa!

Gata, asta e momentul sa va dau cu REVELATIA peste gura! V-am promis ca vin cu ultima si irefutabila dovada ca Dracu’ – Taticu’ adica exista si lucreaza.

Pentru cei mai batrani si inteligenti dintre voi, care au avut aichiu’ sa ma citeasca de la inceput, va ziceam ca Daddy lucreaza ca orice microb serios, de la celula de baza, adica baga codita intre El si Ea si face asta prin ORDINE!

Ei bine, Ordinea e inventata de AlaNegruSiParos si am sa ilustrez cu ceva istorie ca de obicei:

Marile imperii s-au construit pe ordine si nu pe principii. Romanii, Ginghiz-han, URSS, Britanicii sau, mai de curand, Americanii au in comun ordinea. Cine iese din rand o ia peste gura. Romanii construiau drumuri si tratau sec prin genocid total orice razvratire; puteai sa te rogi oricarui Dumnezeu, dar daca nu plateai taxele sau ridicai vocea la legionar, trosc! Cea mai amorfa desconsiderare a principiilor in detrimentul ordinii era tratamentul fugii de pe campul de lupta. Cohorta romana lupta grupat, o singura lovitura scurta cu sabia-de impungere a inamicului, protejati de zidul de scuturi, iar linia intai era rotita cand obosea, trecand in spate. Reguli simple, antrenament si imaginatie de jandarm. Eroismul sau initiativa erau interzise si chiar pedepsite. In cazul in care o parte din legionari fugeau de pe campul de lupta, ceilalti luptand in continuare, unitatea era pedepsita prin decimare. Fiecare al zecelea supravietuitor era ucis, indiferent daca era erou sau las.

Asta ii facea sa stea in lupta uniti, un ochi la inamic, unul la colegu’, cam la fel ca in comunism!

Ghinghiz-han avea o regula simpla: un oras care se preda era iertat, in caz contrar locuitorii erau ucisi in totalitate. Nu prea avea nuante Bosul la baetzii mici cu ochi oblici! Dupa cateva piramide de cranii, lumea a inteles mesajul si Ordinea s-a lasat peste Eurasia. Adica civilizatia s-a oprit cateva zeci de ani…

Mai nou, Englejii cei perfizi au adus ordinea lor, jumatate de glob bea ceai cu biscuiti la ora 5! Iar Americanii vin si ei cu reguli simple: ai petrol, esti cuminte, primesti HBO, Coca-Cola si McDonald’s, nu esti cuminte, vine democratia peste tine si iti baga atomu’ in poponet. N-ai petrol, poti sa fii cum vrei tu, sa-ti mananci  vecinul la gratar, no problem! Pax Americana, rock’n’roll baby, lau-end-ordar.

Daca e sa vorbim de alti obsedati de ordine, merita zis si de constructiile ideologice bazate pe Ordine : Nazismul, Comunismul si Biserica, cu aceeasi obsesie pentru ORDINE si UNIFORMITATE: haine frumoase si colorate la fel pentru cei din gasca, ceremonial cu luminite, grade pe umeri sau pe palarii, tablouri de pupat, tamaie multa si carti sfinte.

Rezultatul: mioane de morti (daca pui in balanta unitatile lor de elita, SS-ul, Iezuitii si KGB – ul, pare ca domnii in fustite negre sunt campioni cu ceva mai multe milioane de crime la activ – vedeti articolul meu de data trecuta).

De acord toata lumea ca Ordinea e de la Taticu’de Jos? Partea cea mai insidioasa e ca Marele Pervers a sadit-o si in capsoarele Ei si Lui diferit:

Ea vrea Ordine la El in sertar sau dulap, adica in esenta sufletului lui brav, strivind in fasa instinctele de Braveheart (cu observatia ca Mel nu purta chiloti pe sub kilt in lupta pentru libertate!)

Perversitatea vine din faptul ca la Ea in poseta sau pe Desktop e HAOS!

Adica nu poti sa stapanesti creaturile intunericului si reziduurile radioactive din geanta ta, pe ecranul calculatorului a explodat bomba cu spam, da’ te framanta ca amaratul nu are chilotii impaturiti, sau tricourile nu stau unul peste altul in dulap?!

Cum Draku’ sa nu-si piarda omul mintile,sa se urce pe cal, sa adune inca 300.000 de victime ale aceleasi obsesii si sa nu porneasca sa dea foc Planetei!

QED.

PS Fac precizarea ca El si Ea pot fi de ce sex doresc fiecare, exact in numele Sfintei Dez-ordini! Pentru cei care azi au lipsa de creier sa piarda timpul la Referendum va dedic poza de mai jos. Atentie, daca te framanta sa pui lucrurile in Ordinea ta, vine Superman si-ti baga chilotii in Fund!

dsc_0063.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s