La ordine

Marele Meeting Din 10 August, cum va ramane Chestia in istorie, a trecut, dar inca nu s-a terminat… Ca la romani, a fost o chestie misto, amestecata cu o chestie nasoala, cu un slogan sexual-misogin, cu multa galagie, fum, sange, isterie media, pulane pe spinari nevinovate, creiere guvernamentale supraincalzite, conspiratii si constipatii.

Tot ca la romani si concluzia: ramane pe alta data!

Am fost de fata si spun cu laba pe inimi (am 9 mai mici): Jandarmii au facut-o de bacanie si au rupt pisica in doua!

N-a fost nici o premeditare – nu poti banui o ceata de bivoli cum este GuvRom de un act de gandire – ci pur si simplu un management inept al situatiei tactice.

Apropo de bivoli, pare ca de data asta s-au adunat mai multe capete de vite coafate frumos: Veorica, Prefecta, Fii-rea, Carmen Dan (‘ce te bate ca Van Damme’ ). Pare ca Draknea a inteles complexul matern al boborului!

In fata unor tanti cu parul facut ca pentru nunta, nu ai cum sa nu te gandesti la Doamna Invatatoare, Educatoare, Taxatoare, Prim-Secretar, adica AUTORITATEA la romani.

Ca sa sar de la una la alta, in istoria Spaniei exita un nume de familie ilustru, Cabeza de Vaca – Capatana de Vaca.

Istoria numelui vine sa-mi sprijine discursul cu tema ‘Dracu’ e gol da’ nu-l vede nimeni din cauza floricelelor din rai’:

In 1212, mai bine de jumatate din peninsula Iberica (Spania si Portocalia pentru fanii din Teleorman) era ocupata de musulmani (berberi si arabi sirieni). Partea musulmana era prospera si civilizata (Cordoba era al doilea cel mai mare oras al lumii, cu scoli de medicina, matematica si astronomie celebre in toata lumea mediteraneeana) si mai ales toleranta (marea moscheee din Cordoba a fost locas de cult si pentru crestini si pentru musulmani, pana cand emirul Abdel Rahman a cumparat-o de la crestini in 784!!), in timp ce nordul era salbatec si intolerant (principala preocupare era pogromul impotriva non-crestinilor si bautura).

Pana la momentul de care va zic, musulmanii ii batusera serios pe crestini (in ultimii 400 de ani) si dominau arta razboiului.

In 1212, la Las Navas de Tolosa, in muntii dintre Andaluzia si Castillia, o armata crestina de numai 12.000 de caballeros a invins decisiv armata musulmana de 30.000 de turbane si fesuri. Succesul s-a datorat unui atac surpriza, in noaptea de 16 Iulie, ceata condusa de Alfonso al VIII-lea, regele Aragonului (zis si Alfonso-de-la-discoteca) fiind ghidata pe o carare de munte de un pastor din zona, Martin Alhaja. Ciobanul s-a orientat dupa un cap de vaca moarta pe care il lasase pe drum.

Victoria totala a marcat inceputul Reconquistei, care s-a incheiat doua sute de ani mai tarziu, odata cu alungarea maurilor din Granada.

Ciobanul a primit titlul nobiliar de Cabeza de Vaca, pe care l-a transmis si urmasilor-urmasilor etc.

Acum sa vedeti cum se leaga lucrurile de misto (mana lu’ Taticu’) :

Reconquista a adus prigoana non-crestinilor, care au preferat sa plece in loc sa guste din otelul de Toledo al sabiilor. Exodul a lasat Spania fara competente esentiale (comert, mestesuguri, stiinta, cultura). Seamana cu Romanica incalecata de PSD, nu?! Vine oastea Domnului (Draknea), pleaca meseriasii si olimpicii!

A urmat evident criza economica, iar accesul la Atlantic (prin preluare de la musulmani a Andaluziei), a cauzat plecarea in masa catre Americi, proaspat descoperite de Columb.

In numele credintei, toti golanasii Spaniei au masacrat cateva civilizatii pre-columbiene (20 de milioane de azteci morti in 50 de ani, de ex!) si au depopulat insulele Caraibelor.

Unul dintre ei a fost un Cabeza de Vaca, care a participat la explorarea Floridei, Louisianei si a Texasului si a fost martor la atrocitatile crestinarii triburilor; s-a trezit si a reusit sa salveze cate ceva, fiind aparatorul nativilor, ba chiar a scris o lucrare despre ei, fiind considerat un proto-antropolog prin lucrarea Relatarea, in care descrie triburile cu care s-a intalnit.

Vedeti inlantuirea faptelor? ciobanul le arata calea si aia distrug un continent pe care stranepotul incearca sa-l salveze!

Concluzia e clara: un cap de vaca prost plasat poate duce la tragedii: evreii sefarzi imprastiati in toata Europa, Spania depopulata si aruncata in criza, un continent intreg jefuit si cateva civilizatii sterse din istorie!

Istoria se repeta, hahalerelor!

Atentie la Veorica pusa la geam in Victoriei, atat va zic!!!

Data viitoare va dau si ultima dovada ca Dracu’ ESTE!

PS La chestia cu ciorapii am primit mesaje de la mii de femei din toata lumea. Toate imi multumesc ca le-am aprins lumina in cap.

Una mi-a starnit emotia la maxim, o sa-i ascund identitatea si o sa-i zic Popescu A., care mi-a spus cu lacrimi in ochi: ‘Stelica, am crezut ca sunt singura victima a ciorapilor! In fiecare zi un ciorap lipsa mi-a adus bataie ca in Piata Victoriei!’ La care eu naiv zic: ‘Deci nu se mai intampla?’ – ‘Nu, zice ea, se intampla, da’ acum stiu ca nu sunt singura si ma umplu de caldura! ‘

Sfanta naivitate! Make sex, not sox!

Miorlau!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s