S-a spart gheata, domnilor jurati!

Asa cum a spus marele Ostap Bender , dupa deznodamant exista intotdeauna cineva care sa-l judece si sa spuna doct ‘v-am spus io!’ E valabil si pentru Iohanis, ca si pentru mine.

Iohannis a patit-o cu Codruta, a intrat in offside cu CCR-ul si acum e la mutare, dar in pozitie de sah, daca nu chiar mat! PSD-ul joaca cum a promis, adica intra incet si sigur in baza constitutionala si clarifica in avantaj propriu toate ambiguitatile din carticica. Perversitatea e ca toate partidele (inclusiv al Neamtzului,care o mai fi ala?!) au profitat in trecut de nebuloasa Legii Fundamentale. Ce e ingrijorator, dupa mine, care judec lucrurile din perspectiva obiectiv-satanica, e ca PSD-ul, recte Dragnea si mitocanii lui, sunt prea prosti ca sa faca o strategie atat de elaborata. Asadar intrebarea de azi e CINE: Americanii (schimbare de viziune marca Trump? = ‘am/ati pus-O!’ ), Israel (=direct ‘ati pus-Ooo!’) sau rusii (=’ati pus-O Putin!’). Toate raspunsurile sunt castigatoare, doar ca nu pentru Romanika!!

Revin la lucrurile cu adevarat importante, adica la mine: a fatat Luna si de doua saptamani sunt proprietarul a 4 aburici: unul negru, evident alfa-boss, care domina ceata, doi alb-negru ca tac-su, si o tricolora (la pisici tri-coloratia vine doar la femele, o chestie cu cromozomii cica…)

Va pun o poza cu primul care a facut ochi. Tupeu maxim, ce sa zic!

Mai exista desigur varianta in care Iouropa se scutura de lenea institutionala de Bruxelles si intelege ca flancul ei iestic a devenit flancul lor vestic (al lui Tatuca Putin!)

Daca e adevarata legenda cu firul direct Klaus-Santa Klaus (Angelika M., adica) poate mai avem o sansa…

Cu Italia facuta praf si lira turceasca in colaps, parca si problemele sunt altele si s-ar putea ca runda asta s-o castige Daddy cu VeVe.Cat despre mine, nu-mi ramane decat sa-mi asum patrula felina (de la patru, v-ati prins?!) si sa-i cresc in spiritul cartezian-infractional de tip Clinceni-Ilfov.

Scenariul ar putea fi deraiat doar daca boborul, deranjat de feisbuc, caldura, poate putina criza economica, iese in strada si darama cosmelia in stil apocaliptic-romanesc. Greu de crezut cu CM de fotbal in 2 saptamani,concedii etc etc. Cu alte cuvine ‘revolutiunea se amana la o data ce va fi comunicata ulterior’!

Miorlauuuu!

Data viitoare va zic -in sfarsit!- care sunt dovezile existentei lu’ Taticu Scaraotzki!

Dati de veste sa ajunga la toata lumea ca nu zic decat o data!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s