Situatie gravida rau

Pare ca lucrurile se precipita atat pentru mine cat si pentru Daddy Dragnea.

Un mare filozof englez a zis odinioara ‘No pimp, no dinner!’ tradusa la noi “Nici o masa fara peste!’ Evident intelesul s-a pierdut in traducere, da’ esenta ramane: in spatele oricarei femei muncitoare sta un mascul puternic care nu face nimic.

Si eu si Daddy avem sub aripa cate o creatura simpla si (fosta) neprihanita:

VeVe (Viorica-Vasilica) la el, Luna la mine; amandoi le-am catapultat in vazduhul politicii regionale cu speranta in cocktailul de frumusete si inocenta -la ele, intelepciune politica-la noi care va imbata planeta (Clinceni in cazul meu).

Ei bine, Luna mea a intrat in negocieri diplomatice cu un golan din vecini- vezi poza- si e bortoasa!

Daddy a pus-o pe VeVe sa-i dea cu coada pe la nas lui mutu’ de Iohannis, si vorba populara s-a adeverit! Mutu’ a lasat-o gravida politic pe maimutza din Videle! Cum sa te apuci sa te bati in politica externa cu Neamtzu?!

Daddy si mamifera lui s-au apucat sa-i faca membrele (sic) lui Trump si sa socheze lumea civilizata cu mutatul catrafuselor de la Tel Aviv la Ierusalim. Nici un alt stat din UE n-a percutat la idiotenie si nici macar Israelul n-a presat pe chestiune, stiut fiind ca de la aparitia Israelului, ba chiar dinainte de asta, Ierusalimul a fost impartit intre religii (intre noi fie vorba, toate trei au acelasi personaj negativ -Taticu’ Dracu’-dar trei Zei diferiti?!).

Dragnea a facut ca sluga proasta care da dedicatii boierului la nunta la care n-a fost invitat, Trump fiind genul de idiot sinistru care a uitat de Romania a doua zi dupa betie.

De cealalta parte, Coana Merkel nu uita si nu iarta, iar Macron pare si el o vietate mica si veninoasa, care nu va lasa nepedepsita magaria.

De engleji ce sa zic, oricum se uitau la noi ca la gandacii de balegar…

Ce urmeaza? Eu voi creste progeniturile golanului (Clinceni Armada) iar Daddy va simti dragostea brutala a Angelei sub forma de taiat fondurile UE plus anchete pe toate Teldrumurile! Cel mai tare o sa-l doara fix in baroniile locale unde baietii (care face scoala vietii) n-o sa mai aiba ce fura. Si astia sunt ca parazitii din Alien, cand le moare gazda se transforma in balauri si ataca tot!

Va fi veselie mare in PSD!

Miorlauuu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s