Tara bogata, mult rebut

As zice ca mi-am consumat inca o viata de la ultima postare si daca stau bine si ma gandesc (ceea ce oricum fac permanent – vezi poza de antet) au trecut doua guverne de cand nu v-am mai dat lumina din blog. Am zacut pe pat de spital de la rana din pulpa, de era sa intru direct in galeria marilor eroi (Stefan cel Mare, Sergentu’ din Vaslui, Ahile etc) care au intrat in legenda cu picioru’ inainte de la complicatii ortopedice cauzate de femelele veninoase (vezi episodu’ precedent)! Tin sa multumesc clinicii de animale legendare Animusvet.ro (Trafic Greu colt cu Rahova), care pe langa ca au non-stop deschis si totul e ieftin ca apa rece, au si hotel de fiare salbatice; am fost cazat cateva zile si tratat regeste, in ciuda, sau mai degraba deoarece tin in tratament si tot felul de fapturi ale strazii, robuste si inocente, pe care am avut placerea sa le educ pe calea cea dreapta.

Revenind la oile si boii nostri, anul 2018 a adus constatarea ca, desi progresul stiintei si culturii accelereaza, cantitatea de idioti din tara asta creste exponential; vorba aia: mama prostilor e mereu gravida!

De aceea m-am decis sa deschid concursul pentru titlul de Idiotul Anului si sa propun in fiecare luna un numar de candidati. Voi doar votati (desi tot asa am ajuns la exemplarele astea!)

Prima propunere este fara dubii nea’ Tudose, care a constatat ca e la volanul Trabantului abia cand Liviutz l-a dat jos in suturi; omu’ credea despre el ca e un luceafar luminos si ca prostii din jur il tin legat de glie. Nu comentez mai mult, fata lui nea’ Mi’aita spune tot.

download

Propunerea numarul doi vine de la Piatra Neamt, izvor nesecat de cretini. E vorba despre domn’ primar Chitic (astia se nasc cu destinu’ inramat in aur, pana si numele e fermecat!), care a inaugurat cu pamblica (sic!) budele unei scoli din centrul urbei. Mare fast si sarbatoare, si-a facut omu’ poze in oglinda si le-a pus pe feisbuc! …cu precizarea ca n-au avut bani decat de cele de fete, baietii mai merg o vreme in boscheti! Poza cu specimenu’:

image-2018-01-29-22256091-41-panglica-taiata-toalete

Pe locul trei si ultimul de data asta e tot un sef de sef, primarele din Tg.Mures, Dorin Florea. Omu’ a jumulit fondurile Mamei Europa de vreo 7 bulioane (nimic anormal, orice alegator cu bun simt din Romanica stie ca e virtute!) si a facut partie de schi cu instalatie ultima creatie langa sat. Nimic anormal din nou, s-au vazut chestii mai fistichii pe la noi,  doar ca altitudinea e de vreo 700 de metri, deci zapada canci! Partea care-l aduce la noi in top, ca pana aici e doar golanie romaneasca, e faptul ca atunci cand a nins (in sfarsit!), instalatia nu a pornit pana n-a venit el s-o inaugureze, pentru ca era plecat la ski in Austria! GE-NI-AL!! La numai doua zile au inchis-o din cauza ploii, iar unul din cablurile instalatiei este pe cale sa se rupa…

Ma opresc aici din scris, nu si din ras, dar simt ca lista va fi lunga si productia de cretini de anul asta va bate recordu’! Imi vine in cap pentru data viitoare doar frizeru’ lui VeVe Prima-Doamna-De-Sub-Dragnea, sau nea’ rectoru’ de la Educatie. Detaliem data viitoare.

Miorlau!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s