Statul Paralel Degeaba

Are dreptate domnu’ Dragnea, sunt martor viu al abuzurilor acestei creatii abonimabile a lui Iohannis!

Stateam zilele trecute si dormeam pe canapea, un simplu cetatean, cinstit si nevinovat (cel putin pana la proba contrarie) si deodata mi-a venit pe la mustati un iz de carnita.

Pe masa, pe un platouas, imi facea cu ochiu’ o felie de pastramioara intre  doo felii de paine. Dintr-odata m-am simtit impins de patriotismul de care sunt impregnat catre nevoia de a administra in numele poporului nevinovat resursa naturala.

Asadar, am sarit pe masa ca un ninja si am halit dintr-o inghititura pastramioara. Ca orice conducator responsabil am lasat poporului bucatile cele mai groase si mai consistente, adica feliile de paine, cu mult marketing pe ele (adica aroma de E-uri si zgarci).

Cu constiinta impacata ca am multumit alegatorii si cu burta sensibil implinita am trecut la o binemeritata contemplatie.Torceam ca un Diesel la relanti cand aud galagie: OLAFU’ si ANAFU’ se agitau in jurul mesei si evaluau pagubele (Martalogu’ si Printesa,  adica Statul Paralel Criminal si Vicios). Cu amaraciune mi-am dat seama cat de ingrat este poporul si cum nu recunoaste o treaba bine facuta care sa aduca bunastare si ordine sociala.

Evident am ripostat cu Parlamentu’ si am schimbat imediat pachetu’ de legi:

Legea Protectiei Consumatorului:

‘Cand dispare salamu’, vinovat e ala care-i mai aproape de locul faptei, are mustati si este negru’.

Ca sa fiu si de ajutor cu legea, am predat-o autoritatilor pe Luna, scarba mica care ma chinuie (pe facebuc si filmele), in antet poza din fata deneaului. OLAFU’ (Martalogu’ adica) a evacuat-o afara cu un sut in dos; s-a dovedit ca lucra pentru o mare coporatie care vroia sa instraineze proficturile… Jos Capitalismul hraparet!

Ma duc sa ma culc cu constiinta ca am curatat societatea de rele!

Miorlau!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s