Tzac-tzac

Cum au unii ghinion…aud zilele trecute cum vorbea Printzesa la telefon si coi-ncidental (calambur ascuns!) aud cum zice:

‘Asta nu mai rezista mult in halu’ asta, vine din ce in ce mai obosit, dispare toata noaptea, cand vine e rupt, cade pe pres si doarme, urla noaptea la luna, gata m-am hotarat: il castrez!’ Eu, fire milostiva, zic ‘ vai de Martalogu’, s-a terminat cu vrajeala!’, da’ pe urma m-am gandit ca scapa de emotii care la varsta lui poa’ sa-i fie fatale… M-am culcat la loc si am uitat de chestiune.

Pana lunea trecuta, cand apare Martalogu’ si ma ia cu el in masina. Avea o fata sumbra,i se vedea trairea pe mufarina; mi-am dat seama ca i-a facut Printzesa programare si ma ia cu el de-mbarbatare, ca singur nu face fatza…

Ca un facut, doctoru’ avea cabinetul.pe strada Libertatii nr 69! Cum rade soarta ca proasta de tine in momentele de cotitura! Am bagat de seama ca era cabinet veterinar, da’ zic ca face Printzesa economie, dupa rang , ca pe mine ma duce la un doctor in teologie, banuiesc ca sa se priceapa la creaturi infernale…

Martalogu’ era moale si avea un aer murat de ma muiase si pe mine mila; cand m-a vazut, halatu’ mi-a dat o injectie de calmare si am adormit asa ca nu am vazut procedura, da’ cand m-am trezit statea bietu’ animal si lacrima pe canapea cu un whiski in mana. Sictir, fraiere! Fii barbat! (Ooops!).

Va pup ca ma duc la vanatoare!

Proverbu’ zilei: Bilili invinge!

Miorlauuuuuu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s