Carciumaru’ si betivu’

Cam asa arata guvernu’ vostru, hahalerelor si pe bune daca nu-l meritati, daca ma gandesc la cati ati fost la vot! Am facut haz de fata lui Tudose, dar in momentul cand l-am auzit vorbind mi s-a zbarlit blana pe coada: IN-CRE-DI-BIL! Omu’ vorbeste exact ca stereotipu’ care este in poze, adica un betiv incleiat, care s-a asezat la masa cu avansu’ in buzunar, a comandat cu voce de lord ‘sa se dea la toata lumea!’ da’ s-a trezit spre dimineata, pishat pe el, fara nici un ban si-n plus l-a calcat si UE pe mana cand mergea la WC…

Iar pe langa el numa’ genii carpatine care flatuleaza fara control tot felul de politici sociale.

De departe cel mai cretin e exemplaru’ de la Invatamant, Pop parca, care a spus ca e prima oara cand cineva din invatamantul pre-universitar e ministru- desi chiar el mai fusese de 2 ori!!! si mai ales, culmea tampeniei, zice ca invatamantul e gratuit conform Constitutiei, adica o parte din bani ii da statul, o parte parintii, in asa fel incat copilu’ merge gratis la scoala!!

Pare ca boii se aduna si se excita la vorba unu’ cu altu’ ca sa vada care dintre voi se prinde. Idiotu’ de la agricultura, Daia, pare un caz trist de Alzheimmer fugit de la azil, care rataceste pe camp cu oile.

In fine, e tara voastra, faceti cum stiti, eu doar va zic…

Ca sa nu uit, nu stiu daca ati observat da’ pe moldoveanu’ care a imprastiat teroristii cu facaletzu’ la Londra, lucra in brutarie si-l chema Morariu! Asta inseamna predestinare si intrare in legenda pe usa de marfa!

Merita sa urmariti capoeira pe care o face Dragnea cu RISE; daca ati citit materialele, orice motan de tip ninja va poate spune ca doar un serviciu secret din ala mare (nu taraitii nostri din SIE desigur) putea produce date de calatorie atat de precise. Mi-a placut si reactia autoritatilor din Brazilia ca cica sunt cu ochii pe problema si fac riduri de ingrijorare! Brazilia nenica, unde daca dai de-o ciunga la gabori poti sa iesi cu o bomba atomica in brate!

Mare atentie, pare ca Dragnea va fugi putzin de canicula: la o garla de departe sau la racoare! Daca nimeresc gherla asta ma ia ProTVu’ sa zic vremea in locu’ lui Busu!
Miorlau!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s