Confuzie totala

Mie noul vostru Prim Ministru imi da mari sperante; sperante ca orice vietuitoare – n-am vrut sa spun dobitoc ca sa nu jignesc tot regnul – poate sa ajunga inalta fatza intr-o guvernare PSD. Bietul Tudose sufera in mod clar de sindrom dorsal metilic danubian, sau mai pe intelesul ne-specialistilor, arata ca un cur de betiv din portul Brailei, a doua zi de dimineata. Exista desigur si varianta in care a fost pozat invers, adica l-au tinut cu spatele si cu capul in jos la poza (quiz pentru pisi: recunoasteti personaju’ in poza de pe Instagram!), iar in realitate, omu’ e un intelectual fin cu ochelari si viziune neo-liberala…

Stateam zilele trecute si analizam evolutia macroeconomica a Romaniei in contextul geopolitic al conflictului bi-axial est-vest/nord-sud (adica dormeam dupa masa la soare) si mi-a trecut prin vis ideea ca intr-o buna zi voi fi si io numit Premier de carciumaru’ hotz de Dragnea; la urma urmei avem amandoi mustati, dinti lipsa si bile negre (el cu justitia). Mai jenant decat plutonieru’ Grindeanu sau decat betzivu’ de Tudose n-am cum sa fiu, plus ca la bagat boticu’ la cascaval si la murdarit mustatile in smantana sunt Bo$$!

Nu-mi fac iluzii pentru ca valoarea nu e recunoscuta in tzara asta mica, cu multe mese si putine scaune! De exemplu’ Martalogu’ : dupa o saptamana de delegatie (am fost cu treaba la Baba sa-i dau prileju’ sa-si consume sentimentele), vin noaptea acasa, miorlai la geam si Printzesa imi deschide; ma duc pe el, dormea ca lemnu’ si incep sa torc ca motoru’ Diesel si sa miorlai ca mi-e foame si el ce face?! Se ridica ca un zombi si-mi da un sut in bile de-am zburat ca Aurel Vlaicu jos pe scari!!! Nu ma meritzi, bai animalule, sa ramai cu Tudose pana-ti ies ochii din cap ca la broasca electrocutata de la impozite de solidaritate!

Inchei cu proverbu’ zilei:

La pomul laudat, lenesul mai mult alearga!

Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s