Barbi si credinta

La ultima postare am uitat, ‘my-bad’ -cum zic pisicile afro-americane, ca mare parte din fanele blogului sunt atrase mai degraba de fizicu’ meu decat de stralucirea vesnica a intelectului!

Saracutele cred ca ISIS e o marca de chiloti de pe fashiondays… asa ca revin pe subiect pen’ca nu era clara legatura intre Sykes-Picot, Imperiul Otoman si Isis:

Cand englejii perfiji (licenta poetica gugumanilor!) au starnit arabii impotriva imperiului Otoman, le- au promis Hashemitilor, Serifii Meccai, un regat pan-arab, centrat pe Siria, cu titlul de califat! 

Asadar ISIS nu fac decat sa pretinda ce le-au promis albinosii cand erau cu Imperiu’ inghesuit de Fritzi!

N-as vrea sa credeti ca le dau dreptate, da’ obiectiv vorbim despre niste ‘baeti’ in fuste negre, cu barbi negre, care se uita in jos la gagici, se roaga de mai multe ori pe zi si vor putere politica – suna cumva ca BOR, doar ca astia de la noi au si pesedeu’ de partea lor, adica bani si arme de distragere in masa, gen Antena3! Avantaj BOR, luzarilor!

Inchei cu o picanterie istorica: batalia de o zi cu cele mai multe victime din istorie e Gaugamela 331 bc,  cand Alexe Da Boss l-a jumulit de imperiu pe Darius #3. Cica asta a despartit binele de rau si marea civilizatie helenistica a pus lumea moderna unde e acum! Adica nuduri de marmura beats burka, mf!

Pierderile au fost undeva intre 40k si 90k,toti persi! Ei bine Gaugamela e acum Mossul,unde se duce marea batalie impotriva ISIS…

Adanc, ciumpalacilor! Ma duc, ca cica scoate Baba lapte proaspat!!!!! Miauùuuuuuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s