La mustata…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uite-asa am facut mufarina cand am auzit ce i-a facut sergentu’ major Grindeanu lu’ prostu’ ala cu mustata de Dragnea! Si as zice ca si ala arata tot asa, cu mustatile zbarlite si ochii beliti de emotie!

La cate vieti am trait, am vazut multe gogomanii, dar sa-ti dai jos propriul guvern, pe care tu l-ai pus, cu o mazeta de doi bani in frunte, cand nu ai nici un fel de opozitie – pare ca USR-ul a murit cu scutecu’ plin, liberalii au votat sa-i conduca un lautar, iar Base e pe caterinca, de zici ca-i reclama vie la Chivas – asta realizare!

Orice continuare e pierzatoare:

1.Trece motiunea si Grindeanu se intoarce sub piatra unde l-a descoperit chelneru’ din Teleorman, dar sunt la mana Neamtzului care le poate arata cum se joaca kendama cu bilele lor.

2. Cade motiunea (avortonu’ politic de Ponta se umfla ca omuletu’ Michelin) si Grindeanu isi face guvern de tehnocrati, propune o agenda gen: facem autostrazi la tot poporu’, dam salarii la profesori si nu la baronii locali, aduce luzarii din opozitie langa el  si atunci pana si PSD-ul il vor vota cu noduri in Parlament ca sa nu-i jumuleasca strada.

In ambele variante mustata lu’ Livica face furori la baie la Jilava!

Asa pozitie cu buleala la ambele capete imi aduce aminte de ziua cand am ramas eu prins in gaura din gard, ca-mi crescuse putin dorsalu’ si nu mai incapeam, din fata imi zambea cu toti caninii Bobby (cotarla criminala pe care l-au avut astia ai mei), iar din spate ma mangaiau Scooby – frati’su si cu inca doua taraturi nehalite. Nu va tin in emotie cu finalu’, am scapat da’ numai pentru ca ma recomanda vocea si talentu’ ceea ce nu pot spune despre omu’ cu dintii de grebla si mustata de chelner.

 

#rezistdoarpanalamasadeseara

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s