Raspundem ascultatorilor!

Cum era si normal, au inceput admiratoarele sa-mi scrie… Deh! Cateodata trebuie sa le privesti in ochi si chiar sa le raspunzi. Asadar, pentru Pisica Alba, care a bagat capshoru’ dragalash in borcanu’ cu politica internationala si a ramas blocata, Trump, Trudeau si Macron sunt legati intr-o arhetipala Treime (intotdeauna vine in formatul unu’ mare in mijloc, doi mai mici pe laterale), adica organu’ gigantic Trump nu are sens fara doi mascarici pe laterale; e mama simbolurilor daca vrei, tanara neprihanita, pen’ca ala mare din mijloc e un marlete misogin si analfabet, iar ailalti sunt dupa cum urmeaza: Trudeau e copilu’ lu’ mama si tata (tat’su a fost Prim Ministru, iar ma’sa si ea ceva de seama)-asta daca crezi in sanse egale!- plus ca tzara aia a lui nu exista: tot regnu’ animal stie ca Canada (sic!) e un stat mai sarac al US fkng A, unde au fost trimisi locuitorii mai naivi si mai infrigurati, care nu s-au putut adapta la duritatea vietii din filmele americane.

Celalalt, Macron, e o putza dragutza pe care o mamamie de 60 de ani il poarta in poseta ca semn al emanciparii femeii; mai mult e un socialist vopsit, creatia lui Hollande (amantu’ la femei si bo$$u’ la Legiunea Straina, hahahahahahhahahaha!).

Cat de dur sa te dai ca ii rupi mana lui Trump, cand tu esti mazeta lui Hollande si oricum Mamaia Merkel te rupe pe genunchi ca Panzeru’ mesteacanii din stepa!

Unde sunt zapezile de altadata, cand planeta era condusa (in afara de mine si de Dracu’ evident!) de barbati duri si puri ca Reagan, Mitterand, Kohl, Gorbaciov (care a fost adevaratul invingator al URSS), dar mai ales Maggie Thatcher, care avea bilili mai multe si mai mari decat toti trei mascaricii de mai sus!

Sper ca am clarificat, da’ daca nu intelegi, intreaba si fac un efort suplimentar pentru o conserva de peste (ton organic, pliz!).

De azi am decis sa inchei cu maxima zilei, ca e pacat ca atata suvoi de intelepciune sa stea in ligheanu’ mintii:

Cine se scoala de dimineata, are picioare scurte!

Miorlau!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s