J’Accuse!

Am revenit acasa sa-mi incarc bateriile si – OROARE! – bestia de Stela mi-a spart contu’ si mi-a pangarit blogu’ ! Brrrrrrrrr! IN-GRO-ZI-TOR! Nu ma deranjeaza ce a scris fiinta inferioara, elucubratiile fara valoare, insinuarile grobiene la adresa mea, in afara de minciuna cosmica cum ca am stat pitit la Baba de frica animalului paros pe nume Hugo! As vrea sa clarific odata pentru toti fraierii: Io is Masculu’ Alfa in Clinceni si nu exista specie care sa ma domine! Amin!

Ca sa eliminam dubiile, am fost in expeditie de prada, ca un adevarat rege al junglei urbano-rurale. Va ziceam intr-un episod anterior despre fazanul care sta pe camp langa mine. Ei bine, am decis sa inchei conturile cu inaripata si sa stabilesc clar ierarhia in lantzu’ trofic. Am facut un plan grandios cu ‘jdemii de detalii si variante, toate incheindu-se cu mine mancand fazan umplut si cu o palarie cu pene gen Ludovic optishpe, cum am vazut ca avea varu’ Puss’n Boots, star la Holywood. M-am strecurat ca un ninja si m-am bagat in liziera de salcami unde salasuie victima; m-am urcat in cel mai batran salcam. Visam la momentul victoriei, cand ma intorceam cu victima in bot, iar umbra mea acoperea asfintitul…

Cu gandu’ asta am atipit si m-am trezit a doua zi, cu o ceata de javre ude care pazeau copacu’ si latrau in gol. Ma stiti ca nu ma amestec cu mitocanii, asa ca am asteptat sa se plictiseasca si apoi m-am retras acasa, usor plouat si desigur flamand  dupa o saptamana de campanie.

A la guerre comme a la guerre!

A fost suficient sa miorlai la geam si a aparut Printzesa, uda ca o panselutza de la lacrimile revederii….Normal, ma iubeste toate femelele din toate speciile, vorba cantecului. Am bagat la ghiozdan trei portii pline de graunte top, l-am ignorat cu noblete pe animalu’ Hugo si am cazut in meditatie in timp ce dementa de Stela i-a sarit in cap bietului dobitoc intr-o explozie de violenta gratuita!

Niste animale…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s