Girl power

Prostul de Stelica a disparut de o saptamana asa ca m-am apucat sa-i umblu prin lucruri. De ingrijorare…
Hahahahahahahahahahaha!

Ati crezut-o pe asta! De curiozitate, sa vad cum se umfla in pene golanul ala puturos!Ati inteles deja dupa nivelul literar ca sunt Stela, adevarata STAPANA A ÎNTUNERICULUI, Marea Preoteasa a Reginei Intunericului, Satana. Pun pariu c-ati crezut ca Dracu e barbat, cum pretinde natangul de Stelica!

Ma amuza rationamentele de doi bani ale leprei, cica motanul e personajul principal; ce caricatura! Pai zicerile importante sunt despre pisica: “sa rupi pisica in doua!” – tensiune, emotie, thrill si in final solutia!, sau “sa arunci pisica moarta in curtea vecinului”- speranta e moarta, dar exista o luminita, daca arunci responsabilitatea pe fraierul de alaturi etc etc. Amintesc si de ochiul de pisica de la bicicleta, salvator de vieti sau de cultul anglo-saxon pentru pisicuta (pussy) sau obsesia anime-cult a niponilor (hello kitty!).

In schimb motanul ocupa mentalul lenei si neseriozitatii: “freci motanul” sau celebra expresie : ” belesti ochii ca motanul cand se c…ca in paie ” ambele exprimand dispret si excludere sociala!

QED

Nu va apucati sa-l plangeti pe fraier, a dat bir cu fugitii din fata bestiei pe care sclavii MEI au adus-o acasa, dar pe care am supus-o imediat – vezi filmarea.

Se consoleaza cu Baba lui, dar nu v-a spus ca Baba mai tine inca 5 pisici si o vaca! Stelica e a saptea roata la senila!

Va las ca am treaba, e plina curtea de soricei!

Miauuuu!

https://1drv.ms/v/s!AtEyvrOenjiZebBibjyfWqigp5I

One thought on “Girl power

  1. Potaia!! Se agita degeba! Las-o sa se agite pana nu mai poate si dupa, ca o doamna care esti ..trage-i o zgarietura! Doar sa stie cine-i SEFA!
    Asa am facut si eu si apoi …cand ma vedea disparea…zilele trecute a disparut de tot. Iar fata asta de cica ma are in grija se da de ceasul mortii ca nu il gaseste. De fapt eu sunt cea care mentine echilibrul in casa si o mai las 2-3 zile ca-l uita.

    Miau!

    PS: pe Stelica , lasa-l … se intoarce el. Asa-i cu barbatii.. la greu dau bir cu fugitii! dupa ce se calmeaza lucrurile o sa se intoarca! Doar stii fara noi, motanii sunt nimic, nada , null, zéro, rien, mitään etc desi intotdeauna ei sunt in fata! Dar intotdeauna in spatele unui motan (puternic sau nu) sta o pisica puternica!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s