1 Mai Muncitoresc

Am sarbatorit prin munca ziua asta libera – un fel de a zice libera, ca eu n-am zile libere, sunt ocupat 120% din timpu’ meu, in general cu contemplatia si nici munca nu e chiar ce faceti voi, amarastenii de rand, adica nu ma agit ca soarecele otravit, ci stau si dau energie Planetei – cand torc ma simt ca reactoru’ doi de la Cernavoda, simt cum zbarnaie reteaua de inalta tensiune de la sate si orase!

Am mers si eu la mare ca tot amatoru’ de socializare, cu speranta ca poate imi bag mustatile la niste peste proaspat. Ce sa zic, nebunie la Mamaia, plin de feline care adulmecau absolutu’ si banii fraierilor pe la cluburile de fitze, astia nici ei nu stateau potoliti, turau niste motoare de balene de lux; cum zicea Taica Freud, daca n-ai nimic in izmene, pui cai putere…

Marea rece si nici urma de peste, a trebuit sa caut prin tomberoane resturi de mici cu mustar. Mare soc cand am dat peste o coada ca in vremurile tulburi din ’44 (traiam parca a 4-a viata), de ziceai ca s-a bagat paine neagra la Alimentara si stau bietii oameni sa ia cate ceva la copilasi…Cand colo, stateau ipochimenii la bancomat !

coada 1 mai

Asta e, societate de consum, nimeni nu mai pune pret pe frumusetea spiritului! Acuma si eu vorbesc de pe o pozitie de confort, ca si fizic sunt o creatura magica, mor femelele de toate speciile si de toate varstele cand apar, iar ca spirit, ce sa zic, stralucesc ca koh-i-noru’!

Hai va pup, ne auzim cand am io chef!

One thought on “1 Mai Muncitoresc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s