Vine, vine Mos Craciun…

Acum ca a trecut Pastele si toata lumea a vorbit numai de oua si iepurasi, a venit frigu’ asta dusmanos de-mi zdragane ouale de frig si mi s-au facut urechile lungi si coada scurta…Cum v-am zis, sunt creatura Iadului si nu prea-mi place frigu’.

Am iesit zilele trecute sa ma dezmortesc si numai bine a trantit martalogu’ ala mare usa dupa mine; am ramas afara ca ultimu’ boschetar. Am plecat pe acoperisuri ca , zic eu, vremea asta indeamna la romantism si poate ma combin si eu cu vreo miniona ca poetu’.

Am stat ce-am stat sub un burlan, cand apare o roscata cu dungi, de ziceai ca e Scufita Rosie abia iesita din puscarie – vis de vara!

Am inceput miorlaiala, ea cica e frantuzoaica si ca trebuie s-o scot in oras si s-o distrez, daca vreau sa fim romantici si sa-mi arate cum e la Paris!

Am dus-o la Bragadiru la masa, in spate la Mega Image, ce mai!, am tratat-o ca pe o regina, da’ in final s-a dovedit ca e moldoveanca de peste Prut si m-am ales doar cu purici si cu regrete : s-a carat dupa ce a mancat, panarama!

Bine, de purici am scapat rapid, ca m-am intors acasa si m-am bagat in patu’ lui al’ mic si le-am dat download in asternut, da’ ramane paguba de orgoliu’!

Craciun fericit, hahalerelor!

 

One thought on “Vine, vine Mos Craciun…

  1. Ce sa-i faci mai Stelica. Poate te inveti minte si o lasi mai usor cu moldovencele. Nu de altceva dar n-are cine curata patul lu’ ala micu’ de purici 😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s