E pur si muove!

Stateam zilele trecute la soare si ma gandeam la vorba asta din titlu…Cand eram mai tanar si mai naiv, credeam ca vine de la o discutie intre soti pe tema nuantelor, de genu’ :

Ea: Magenta nu e mov!

El: Magenta nu e culoare, e mancare! etc etc

In final ea vine cu un argument imbatabil, gen tocatoru’ de snitzele in breton si ultimele lui cuvinte sunt ‘ e pur si simplu mov!’ ca mai sus.

In fine, am citit ca de fapt e vorba de miscare si vorbele le-a zis unu’ pe care-l cam ardea chestiunea (popa era cu bricheta aprinsa la fundu’ lui) despre cum se misca Pamantu’.

Mie mi-a placut tare inventia asta, ca daca se misca Pamantu’ si eu dorm, se cheama ca fac miscare, ceea ce e foarte sanatos.

In concluzie, cu legile fizicii nu e bine sa te pui, ca te amendeaza. Cum a patit al’ mic, de care v-am zis ca am grija si e haios, Matei ii zic ipochimenii ailalti, care s-a gandit sa se puna cu legea gravitatiei. A incercat sa sara pe masa cu pantalonii in vine (mie imi iese, da’ eu sunt special!) si a cazut pe mana, si-a rupt destu’ si acum are ghips. N-ar fi o problema, da’ mai uita si cand vreau sa ma scarpine imi rupe spinarea, animalul!

De retinut pentru toata lumea care nu e motan: cand ai pantalonii in vine nu sari pe masa!

Imi place sa cred ca ramaneti cu niste invataminte din ce va zic, asa ca va dau un sfat: daca dati click pe butonu’ de Follow de jos, primiti direct mail cu sfatu’.

Acum ma retrag la gandire, cea mai importanta lege ramane cea a conservarii energiei, cred ca eu am atata energie in mine ca as putea sa luminez instalatiile lu’ Firea!

Miorlau la toti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s