Familie mare, alocatie mica!

P1030349Cum v-am zis deja mai ‘nainte, am in grija niste oameni: doi dintr’aia mari, pe care-i pun la treaba cand am nevoie si unu mic, care e mai mult de caterinca.

Aia mari sunt pereche, femela si mascul, ii trimit la cumparaturi si d’astea; nu sunt ei cine stie ce genii, ca tre’ sa tip la ei sa vina cu papica, da’ una peste alta nu ma-ncurca tare. De cele mai multe ori ii comand prin puterea creierului meu malefic (multumesc, Unchiu’ Dracu’!): cand ma mananca, hop!, apare unu’ si ma scarpina, cand ma taie pisarea ma duce unu’ afara etc.

Al mic e fun ca-l tin pe langa mine si l-am invatat sa fie cam la fel: ¬†economie de energie si maxim de galagie, sa sara aia mari cand e nevoie; am inca probleme cu el cu spalatu’ zici ca-i potaie, nu dresura de motan superior de protocol.

Pe langa astia trei, s-a lipit de mine si o matza, cica de familie buna, da’ in afara de faptu’ pozitiv ca e neagra ca si mine (fara stea – evident!) n-are valoarea mea, alearga ca o apucata toata ziua, ba chiar prinde soareci, soparle si alte animale mici. DEZGUSTATOR!

Am incercat si eu o data sa vad cum e sa vanezi; m-am pus in pozitia de lupta, cum am vazut pe Animal Planet ca sta vericu’ meu din Africa, da’ dupa 3 minute am cazut pe ganduri si cand m-am trezit, umbla o soparla pe mine! Mi s-a parut de prost gust si m-am carat la masa inauntru…E insalubru sa mananci orice mizerie de pe camp!

Astia ai mei ii zic Stela, dupa mine, de parca are vreo legatura…

Cam asta e cu astia de locuiesc cu mine ma duc sa ma mai gandesc la ale mele si sa-i organizez pe astia s anu faca vreo tampenie singuri.

Hai va miau, pe curand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s